M.A.D. Tuki Yhteys

Archicad Start Edition 2020

2 800,00 
(Verollinen hinta 3472,00)

Käyttöoikeus Pysyvä

Archicad Start Edition 2020 pohjautuu toimintavarmaan Archicad 23 -suunnitteluohjelmaan, jonka nopeus ja suorituskyky ovat vertaansa vailla. SE 2020 on optimoitu pienemmille toimistoille.

Täysiverinen tietomallinnusohjelma omassa hintaluokassaan

Archicad Start Edition on suorin tie rakennustietomallinnuksen maailmaan. Kustannustehokkaassa paketissa on kaikki, mitä tietomallinnuksessa tarvitaan; ainoastaan suurissa projekteissa tarvittavia ominaisuuksia on karsittu. Muihin saman hintaluokan ohjelmiin verrattuina SE:n ominaisuudet ovat edukseen.

Archicad SE tarjoaa suunnittelijalle suorituskykyiset välineet laadukkaan, kolmiulotteisen tietomallin luontiin 2D-piirustusohjelmien hintaan. SE on pienemmälle suunnittelutoimistolle riittävän monipuolinen ja silti edullinen ohjelma. Tietomallinnusominaisuuksiltaan se on lähes identtinen täysversion kanssa. Tietomallin luonti suoraan 3D-ympäristössä on myös SE-työskentelyn perusta. Malli tuottaa ja päivittää kaikki tarvittavat pohja-, leikkaus- ja julkisivukuvat, eikä ristiriitaista tietoa synny.

Helppo siirtyminen tietomallinnukseen

Tietomallinnus on rakennusalan ja ennen kaikkea koko yhteiskunnan yhteinen etu. Onkin luontevaa, että niin tilaajat kuin viranomaisetkin vaativat tietomallintamista yhä enemmän. Suomessa laaditut yleiset tietomallivaatimukset kertovat alan kehityksestä.

Tietomallinnukseen siirtyminen edellyttää kuitenkin uusien toimintatapojen omaksumista ja investointeja työkaluihin – myös suunnittelijalta. Archicad SE:n myötä kynnys tietomallinnuksen maailmaan on matalampi kuin koskaan.